Plakát
Plakát
Plakát
Plakát
Plakát
Plakát
Plakát
Plakát
2021
augusztus
24
20 TIPP - Ovi/bölcsikezdéshez

Minden szülő és gyermek életében hatalmas lépés a kis apró lábacskákkal, amikor intézménybe kerül a gyermek.

Segíteni szeretnénk ezzel a 20 tippel, a videóban részletesebben is meghallgathatod. 

2021
junius
18
Nyári izgalmas EQ fejlesztő programok

Végre itt a nyár, és az elmúlt 1– 1,5 év rémisztő, járványos időszaka után talán lazíthatunk kicsit. Nekünk, felnőtteknek is sokszor nehéz volt feldolgozni, átélni az eseményeket, eközben lehetőség szerint megóvni,  támogatni gyermekeinket fizikailag és lelkileg is, mert bizony ez a helyzet őket is nagyon megviselte. Most van igazán szükség a közös élményekre, a minél több együtt töltött időre, ez a szülőknek és a gyerekeknek is segíthet visszatérni a megszokott, biztonságérzetet adó mindennapokhoz.

2021
junius
06
Apák napja

Mit jelent az érzelmileg és fizikailag is elérhető (csupa nagybetűs) APA? 

2021
május
31
EQ az új IQ?

Ma már a csapból is folyik a sok beszélgetés az érzelmi intelligenciáról, azaz az EQ-ról. Pontosan mi is az EQ? Egyáltalán miért kell, és kinek kell? Mi a különbség az IQ és EQ között? A gyereknél szükséges-e, kell-e fejleszteni az EQ-t? Hiszen a szomszéd anyuka sem viszi EQ-fejlesztésre a gyereket!

2021
május
19
Gyereknapi tippek ötletek

Közeleg a gyermeknap, a nap, amit minden gyerek izgatottan vár. Tudom, hogy  egy ideje töröd a fejed, idén mi legyen az ajándék, de kérlek, állj meg egy percre, zárd ki a világ zaját és emlékezz vissza a saját  gyermekkorodra. Ugye nem a legújabb mobiltelefon (talán akkor nem is létezett mobil még – az én gyerekkoromban biztosan nem), nem a legújabb számítógépes játék tett boldoggá, hanem a minőségi idő és az élmény?

2021
április
13
Segítünk hogy könyebb legyen az ovi, suli újrakezdése.

A jövő héten, amennyiben újra indulnak a bölcsődék és óvodák, a gyerekek beviszik az esetleges feszültséget otthonról, ezek a feszültségek a többi kis csoporttárs feszültségeivel össze is adódhatnak, és ez konfliktust okozhat. Sajnos be kell látni, hogy a jelen helyzet nagy vesztesei a gyerekek, akiknek éppen ebben a korban van szükségük az állandóságra, a megszokott, biztonságos körülményekre. Mivel  a fennálló  helyzet tőlünk független, mégis  meg kell  értenünk őket és segítenünk nekik.

2021
április
02
Dr. Pécsi Rita Könyvei elérhetőek nálunk

Dr. Pécsi Rita neveléskutató könyvei elérhetőek már webshopunkban.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagyhírű szakember megtiszteli weboldalunkat. Mindenkinek ajánljuk az organikus pedagógia magyarországi megalapítójának könyveit.

 

2020
december
17
Megjelentek új foglalkoztatóink

Megjelentek új foglalkoztatóink.

2020
december
17
Megjelentek karácsonyi meséink

Megjelentek karácsonyra és mikulásra szánt meséink

2020
december
03
Megjelentek könyv ajánlóink

Könyveink ajánlóját már videóban is megnézheted. (akár altatás közben is mert feliratoztuk nektek)

2020
november
12
Hiszti?? Segítünk kezelni!!!!

5 +1  dolog, amit tudnod kell a HISZTIRŐL. 

2020
november
12
Mikulás foglalkoztató

Töltse Le ingyenes foglalkoztatónkat.