Plakát
Gyereknevelés könnyebben?
Gyere hozzánk ötletekért
Mesék, cikkek, fejlesztők, tanácsadás
Plakát
Fedezd fel a Babyhavior-mesevilágot!
Találj megoldást a mindennapokban felmerülő kihívásokra.
Témáinkból: indulatkezelés, ovikezdés, alvás, evés

Bello plüss figura rajzfilmből ismert

nagy 40 cm mosható plüss
Bello plüss figura rajzfilmből ismert
Bello plüss figura rajzfilmből ismert
Bello plüss figura rajzfilmből ismert
Bello plüss figura rajzfilmből ismert
Bello plüss figura rajzfilmből ismert
Bello plüss figura rajzfilmből ismert

Bello plüss figura bluetooth hangszóróval a Babyhavior applikáció hangosmeséihez

- Egyedi, kézi készítésű
- Magyarországon készül
- Kivehető bluetooth hangszóróval
- Mosható
- a gyereknevelési és érzelmi intelligencia fejlesztő Applikációnk támogatására

Kiskeredkedelmi bruttó ár:
19 900 Ft/db
Regisztrált tag kedvezménnyel: 19 900 Ft
Elérhetőség:
Raktáron
Várható szállítás:
3-7 munkanap
Cikkszám: PL/01
Kedvenc termék
Kedvencekhez
Segíthetünk?

Termék leírás

Egyedi kézi készítésű Bello plüss figura bluetooth hangszóróval - Applikáció hangos meséihez

Mesék hallgatásához előfízetés vagy kupon szükséges. 

Előfízetés vásárolható a 

- Google Play vagy AppStore áruházban 

- éves előfítetés a webshopunkban 

Plüsseink elsősorban a gyereknevelési és érzelmi intelligencia fejlesztő Applikációnk támogatására jöttek létre. Elsődleges szerepük, hogy az ott található hangos meséket hallgassák ezen keresztül a gyermekeink. Természetesen hagyományos plüssként is funkcionálnak. Kérjük tekintse meg az  applikációnk leírását melynek elolvasása után bízunk benne hogy még izgalmasabb lesz az első találkozás a plüssel!

 

Mitől különleges a Babyhavior applikáció!

A Babyhavior applikáció letölthető IOS eszközökre az APP STORE-ból, Androidos felhasználók számára pedig a GOOGLE áruházból.

Mi is jelent Babyhavior Applikáció felhasználónak lenni:

A Babyhavior gyermeknevelést támogató és EQ-fejlesztő applikációja a boldog családi életet segíti, és fejleszti a kicsik érzelmi intelligenciáját.

Elhivatottan harcolunk a digitális autizmus ellen, ez az applikáció nem azt a célt szolgálja, hogy a gyermek kezébe adjuk és magára hagyjuk vele, az app funkciói motiválnak és inspirálnak, ezért a gyermek a szülővel együtt kell, hogy használja a kívánt hatás elérése érdekében.

A regisztráció után akár négy gyermekkel is lehetséges foglalkozni,  és a családban megosztva négy készüléken tudjátok az applikációt használni egyetlen előfizetéssel.

Az erős kötődés kialakulása miatt arra kérünk, amikor rajzfilmet néztek, minél többször válasszátok az ingyenes fejlesztő Bella és Bello (eléréshez klikk ide) meséinket. Ezek a mesék nem csak szórakoztatják a gyermeket, de értékes problémakezelő, feszültségoldó technikákat is tanítanak. Az applikáció sikerességének egyik záloga a kötődés kialakítása a tündérekkel, Bellával és Bellóval, ezért készültek a rajzfilmjeink. Amennyiben tehetitek együtt nézzétek. A mesékhez ingyenesen letölthető feladatlapokat (klikk ide), színezőket, EQ- és memóriafejlesztő kérdéseket is találtok a weboldalunkon.

Problémakezelés:

Az applikáció azokra a  problémákra kínál megoldást, melyekkel sokszor találkozunk a kisgyermekes családokban: Fogmosás/fürdés,  Rendrakás/alvás. Öltözés/elindulás. Ha nem kap meg valamit, amit kér vagy követel. Bölcsőde, óvoda. Verekedés/veszekedés. Előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem értjük, mi a baja a gyermeknek, erre ajánljuk a Jolly Joker funkciót.  Ha a fenti esetek közül pl.  a rendrakás problémájával  találja magát szembe a szülő – válasszuk ki a rendrakás ikont, és kattintsunk rá.

Így inspirálunk:

Elindul a mesékből jól ismert főcímdal, mely ugyan átléphető, de rövid zenéjével – amennyiben már megnéztétek a rajzfilmet –  máris felkeltjük a gyermek figyelmét.Ezt követően az adott problémánál a tündér egy rövid mini videóban kéri az együttműködésünket. Ezek a videók minden funkció alatt random módon változnak, így a gyermek nem un rá. Fontos, hogy a szülő tartsa a készüléket, ne adja a gyermeked kezébe. A videó közben megjelenő „együttműködik” gomb megnyomásával a jutalmazó felületre érünk.

 

Jutalmazás:

Egy tündérfán tíz jutalom gyűjthető. A jutalom gyűjtés megkezdése előtt érdemes előre megbeszélni, mit kap a gyermek, amikor összegyűjti a tíz jutalmat. Ez lehet élmény vagy ajándék, a lényeg, hogy állapodjunk meg benne. 

Következetesség:

Amennyiben a mini inspirációs videó mégsem érte volna el a kívánt eredményt, a „nem működik együtt” gomb megnyomásával másik rábeszélő mini videó érkezik. Ha a gyermek tetszését ez elnyeri, ismét a már említett jutalmazó felületre érkezünk. Ha továbbra sem működik együtt, a  tündérek  szomorúan elköszönnek, több próbálkozás nem lehetséges.

 

Mindig adj egy új esélyt

Lehetnek olyan gyermekek, akik később mégis meggondolják magukat, és szeretnének együttműködni a szülővel. Erre az esetre, és azokra, amelyekre nincs az applikációban  jutalmazó ikon,  a szülő maga is kitalálhat és adhat jutalmat a gyermekének, ezzel is inspirálva őt.

 

A mese mindig segít:

A mesék ikon alatt 50 különleges mese található. Ezek között vannak problémakezelő, például a válást, a gyászt feldolgozó mesék, lélekemelő mesék. Vannak hétköznapi problémákat kezelő mesék, mint például a egészséges táplálkozás, orvosi vizsgálat, testvér születése, veszekedés, valamint nyugtató és altató mesék is a témák szerint rendszerezve. Érdemes minden mesét meghallgatni, hiszen a gyermeknek ezek a mesék akkor sem ártalmasak, ha éppen nem születik kistestvére, viszont sokféle érzelmet, viselkedésformát megismerhet.

 

Tündérplüssök tündérhangon varázsolnak:

Ma már a nem mozgóképes meséket a gyerekek kevésbé szeretik, pedig a belső képalkotásnak fontos szerepe van a kreativitás fejlesztésében. A fantázia kialakulása a  jövőjük záloga, ezért igyekszünk a mesélést ebben a formában visszahozni. A meséink úgy a legélvezetesebbek, ha  tündérplüssök mesélik el tündérhangon,  a gyermekben így erősödik  a  meséhez kapcsolódás élménye. Ehhez kínálunk olyan Bella és Bello plüsst, melyek bluetooth-on keresztül kommunikálnak a telefonnal, így a kiválasztott mese hallgatása közben gyermekünk a tündért is magához ölelheti.

 

 

Nem fog ráunni a gyerkőc:

Mind a problémakezelő rendszer összes videója, mind az 50 hangos mese három havonta cserélődik, megújul. A mesék közül a kedvenceknek jelölt mesék természetesen a frissítés folyamán sem vesznek el.

Tanácstalan vagyok! Ki tudna segíteni a gyermekemnél felmerülő problémák megoldásában? (a gyerekpszichológusokhoz hosszú a várakozási idő, kellemetlennek érzem megkérdezni) A BABYHAVIOR segít!!!!!!:

Az applikációt használó szülők számára, szakértői támogatást biztosítunk.  A weboldalunkon keresztül gyerekpszichológus, nevelés kutató és más szakértő is a szülők rendelkezésére állnak. Az Egyéni konzultáció teljesen díjmentes. Szakembereink 48 órán belűl válaszolnak minden esetben és ha szükséges az egész stábunk az Önök rendelkezésére áll. Nincsenek standard válaszok, minden problémát egyénileg vizsgálunk és igyekszünk segítséget nyújtani benne.

 

Minden egyben:

A könnyebb eligazodás érdekében az előbbiekben olvasott anyagot képi formában is bemutatjuk az alábbi linken, kiegészítve sok hasznos műszaki információval.

 

 Te letöltötted már az interaktív fejlesztő alkalmazásunkat?

Töltsd le a Babyhavior mobil applikációt!
A világon egyedülálló módon fejleszti a kicsik érzelmi intelligenciáját
és a nehéz helyzetekben helyes viselkedést tanít!
Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszereken:
App Store letöltés
Google Play letöltés
Babyhavior mobil alkalmazás