Plakát
Gyereknevelés könnyebben?
Gyere hozzánk ötletekért
Mesék, cikkek, fejlesztők, tanácsadás
Plakát
Fedezd fel a Babyhavior-mesevilágot!
Találj megoldást a mindennapokban felmerülő kihívásokra.
Témáinkból: indulatkezelés, ovikezdés, alvás, evés

Gyakran Ismételt Kérdések

  

1. Bővebben az appról >>
2. Problémakezelő funkció >>
3. Hogyan inspirál >>
4. Hangosmesék funkció >>
5. Miért nem fog ráunni a gyermek? >>
6. Elhivatottan harcolunk a digitális autizmus ellen >>
7. Hány gyermekkel használható egy előfizetés? >>
8. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) >>
 


1. Bővebben az appról

A Babyhavior applikáció Magyarországon egyedülálló gyermeknevelést támogató és EQ, érzelmi intelligencia fejlesztő applikáció hangos mesékkel és rajzfilmekkel. 2-9 éves korú gyermekeknek ajánlott szülői felügyelet mellett. Az applikációval mindfulness technikát tanulhatnak ami fejleszti a problémamegoldó és kommunikációs képességüket.

 

2. Problémakezelő funkció

Az applikáció Problémakezelés részében olyan problémákra kínál megoldást, melyekkel sokszor találkozunk a kisgyermekes családokban: fogmosás/fürdés, rendrakás/alvás, öltözés/elindulás, hiszti, bölcsőde/óvoda, verekedés/veszekedés. Előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem értjük, hogy mi a baja a gyermeknek, erre ajánljuk a Jolly Joker funkciót. Ha a fenti esetek közül például a rendrakás problémájával találja magát szembe a szülő - válasszuk ki a rendrakás ikont, és kattintsunk rá.

 

Az applikáció inspirálja a gyermeket és együttműködésre készteti rávezetéssel, interaktív meséin keresztül. Megtanítja az ok-okozat összefüggést, jutalmaz és motivál.

3. Hogyan inspirál?

Rajzfilmjeivel, dalaival és két szeretet tündérrel Ballaval és Belloval akik jelen vannak és segítenek a konfliktusok, problémák megoldásában.

4. Hangosmesék funkció

3 havonta megújuló 50db EQ fejlesztő hangos mese is elérhető rajta. A meséket a rajzfilmekből már jól ismert 2 Babyhavior főszereplő, Bella és Bello szeretet tündérek mondják el. Ezek a plüssfigurák bluetooth készülékkel vannak ellátva és mint ajánlott kiegészítők külön megvásárolhatóak az applikációhoz a babyhavior pont hu weboldalon.

A mesék között vannak problémakezelő, például a válást, a gyászt feldolgozó mesék, lélekemelő mesék. Vannak hétköznapi problémákat kezelő mesék, mint például a egészséges táplálkozás, orvosi vizsgálat, testvér születése, veszekedés, valamint nyugtató és altató mesék is a témák szerint rendszerezve. Érdemes minden mesét meghallgatni, hiszen a gyermeknek ezek a mesék akkor sem ártalmasak, ha éppen nem születik kistestvére, viszont sokféle érzelmet, viselkedésformát megismerhet.

Sok mai gyermek a rajzolt és mozgó (animált) meséket szereti és a kép nélkülit kevésbé, pedig a belső képalkotásnak fontos szerepe van a kreativitás fejlesztésében. A fantázia kialakulása a jövőjük záloga, ezért igyekszünk a mesélést ebben a formában visszahozni. A hangos meséink úgy a legélvezetesebbek, ha tündér plüssök mesélik el tündérhangon, a gyermekben így erősödik a meséhez kapcsolódás élménye. Ehhez kínálunk olyan Bella és Bello plüsst, melyek bluetooth-on keresztül kommunikálnak a telefonnal, így a kiválasztott mese hallgatása közben gyermekünk a tündért is magához ölelheti.

A hangos mesékkel még célunk, hogy segítsünk az elfoglalt szülőknek, hogy az oly sokat hangoztatott esti mesélés ne maradjon el idő hiányában.

5. Miért nem fog ráunni a gyermek?

Mind a problémakezelő rendszer összes videója, mind az 50 hangos mese három havonta cserélődik, megújul. A mesék közül a kedvenceknek jelölt mesék természetesen a frissítés folyamán sem vesznek el.

6. Elhivatottan harcolunk a digitális autizmus ellen/span>

Ez az applikáció nem azt a célt szolgálja, hogy a gyermek kezébe adjuk és magára hagyjuk vele, az app funkciói motiválnak és inspirálnak, ezért a gyermek a szülővel együtt kell, hogy használja a kívánt hatás elérése érdekében.

7. Hány gyermekkel használható egy előfizetés?

A regisztráció után akár négy gyermekkel is lehetséges foglalkozni, és a családban megosztva négy készüléken tudjátok az applikációt használni egyetlen előfizetéssel.

A hosszabb hangos meséket a gyermekek egyedül is hallgathatják a plüssfigurákkal, ezek segítenek nekik ellazulni, megnyugtatják őket és tudat alatt elkezdik feldolgozni a napi behatásokat.

Babyhavior: Mesés fejlődés tündéri segítséggel egy boldog családért

Az előfizetés 2 szülő és maximum 4 gyerek használatára jogosít.

8. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)