Legyen mindenből 2, mese gyerekeknek, EQ fejlesztés

Ez a mese 2-8 éves gyerekeknek szól, 
erőszakmentes, érzelmi fejlődésüket elősegítő
történet!

A mese automatikusan némítva indult el, hogy ne zavarjunk meg. Vedd le a némítást a videóról, hogy élvezhesd a mesét. Jó szórakozást kívánunk!

Kategória

Korosztály: 2-8 éves gyerekeknek
Típus: Erőszakmentes, EQ, érzelmi fejlődésüket elősegítő történet!

Színező a meséhez INGYENES:
https://www.facebook.com/pg/babyhavior/photos/?tab=album&album_id=151058879791254

Posztós Réka Pszichológus, interaktív gyermek terapeuta ajánlása:

Minden gyerek más: máshoz kötődik, más tevékenységet szeret. Kisgyermekkorban azonban mindent szeretnének birtokolni, azt is, amire épp nincs szükségük. Társas készségeik folyamatosan alakulnak, így lassan képessé válnak osztozkodni. Ez a mese abban lesz a legkisebbek segítségére, hogy a szereplők által megértsék: osztozni, különbözőnek lenni jó, érdekes és szórakoztató. Szívből ajánlom!


Ki ne tapasztalta volna, hogy a testvérek ugyan azzal a játékkal szeretnének játszani és ebből persze jön a veszekedés. Mi szülők szeretnénk megtanítani őket arra, hogy türelemmel várjanak, tudjanak osztozkodni és boldoggá tenne bennünket, ha veszekedés nélkül játszanának. Ez a mese éppen ezt tanítja meg nekik csak egy kis varázslattal, fondorlattal, hatásosabb lehet, mint 100x elmondani ugyanazokat a mondatokat! Hogy mit tanít még … minden gyerek más és mást tanul belőle.

Ölelő szeretettel: Balajti Mariann, Babyhavior,

Legújabb meséink